Services

Complete service voor zorgeloos rijden.
 

VSL Automotive zet graag een stap extra voor u als ondernemer. Onze After Sales afdeling zorgt er niet alleen voor dat uw voertuig altijd blijft rijden. Ook financieel kunt u op ons rekenen, met onze speciale financiële pakketten zorgen we voor de aanbieding die past binnen uw onderneming.

VSL Financial Lease

Een nieuwe bus met het behoud van ruimte om te ondernemen.

Financial Lease is een zakelijke vorm van leasen waarbij het voertuig uw eigendom wordt. U koopt het voertuig op afbetaling waarbij u zelf het maandelijkse bedrag bepaalt.

Het voertuig is het onderpand van de bank, maar u bent de eigenaar. Elke euro die u investeert, investeert u in uw eigen bus.

Doordat het voertuig direct uw eigendom is, brengt dit diverse voordelen met zich mee. Zo kun u direct de BTW terugvorderen, komt u in aanmerking voor diverse fiscale voordelen, heeft u géén kilometrage beperking en kunt u de bus inrichten naar eigen wens. Daarnaast behoort boetevrij inlossen ook tot de mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld een maand goed gedraaid en wilt u meer inlossen? Dan is dit mogelijk.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

VSL Operational Lease

Een betrouwbare bus waar u geen omkijken naar heeft.

Operational lease biedt diverse financiële voordelen. U kiest zelf het voertuig die bij u past, zonder deze onderdeel van uw vreemd vermogen te maken. Hierdoor heeft uw voertuig – in tegenstelling tot financial lease – geen invloed op de balans van uw onderneming. Wanneer u kiest voor een operational lease voertuig betaalt u een vooraf afgesproken maandelijks bedrag. Mag u als ondernemer BTW verrekenen? Dan zijn uw leasekosten tevens financieel aftrekbaar. De kosten die u normaal gesproken maakt voor onderhoud, schade of pech op de weg worden volledig opgenomen in de lease overeenkomst. Zo behoudt u te allen tijde zicht op uw vervoerskosten.

Praktisch ontzorgen betekent dat alle zaken rondom uw mobiliteit uit handen worden genomen. Het enige wat u hoeft te doen is rijden en tanken.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

VSL After Sales

Goed onderhoud houdt u op de weg.

Als ondernemer houdt u niet van stilstaan. Wij kijken samen met u wat de belangrijkste servicemomenten voor uw voertuig zijn en zoeken een tijdstip dat het u het beste uitkomt, zodat u er zon min mogelijk last van ondervind.

NEEM CONTACT MET ONS OP

WIJ BIEDEN EEN GROTE DIVERSITEIT

BEKIJK ONZE PRODUCTEN