VSL Consultancy

Kennis en ervaring brengen u verder

De consultants hebben een breed netwerk binnen de sector en ervaring met personenvervoer en mobiliteit. De ervaringsdeskundigen hebben meer dan 275 jaar ervaring op het gebied van mobiliteit en personenvervoer. Wij spreken de taal van de producent, opdrachtgever en operator en kunnen rekening houden met de situatie op de werkvloer. We gaan met deze kennis om in onze plannen en besluitvorming.

Doordat het management zowel wereldwijde als nationale bestuursfunctie (s) uitoefent of heeft vervuld zoals bij Koninklijk Nederlands Vervoer, Altrovia, Global Passengers Network, Stichting Travel Trade Holland en andere ondernemersnetwerken heeft zij een breed netwerk en kennis opgebouwd. Daarnaast zijn de aandeelhouders zowel in Europa als in de VS actief in verschillende sectoren. Deze wereldwijde en nationale kennis, ervaring en netwerk bieden wij via VSL Consultancy.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP
VSL After Sales

Goed onderhoud houdt u op de weg

Als ondernemer houdt u niet van stilstaan. Wij kijken samen met u wat de belangrijkste servicemomenten voor uw voertuig zijn en zoeken een tijdstip dat het u het beste uitkomt, zodat u er zon min mogelijk last van ondervindt.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP
VSL Service & Onderhoud

Het ontzorgen van onze klanten

VSL Automotive kan u als klant ontzorgen door middel van het aanbieden van reparatie & onderhoudscontracten. Hierbij betaald u alsware een maandelijks abonnement, weet u van tevoren waar u aan toe bent en zorgen wij dat uw voertuig(en) voorzien wordt van tijdig onderhoud en reparaties.

MEER WETEN? NEEM CONTACT OP
VSL Financial Lease

Een nieuwe bus met het behoud van ruimte om te ondernemen

Financial Lease is een zakelijke vorm van leasen waarbij het voertuig uw eigendom wordt. U koopt het voertuig op afbetaling waarbij u zelf het maandelijkse bedrag bepaalt.

Het voertuig is het onderpand van de bank, maar u bent de eigenaar. Elke euro die u investeert, investeert u in uw eigen bus.

Doordat het voertuig direct uw eigendom is, brengt dit diverse voordelen met zich mee. Zo kun u direct de BTW terugvorderen, komt u in aanmerking voor diverse fiscale voordelen, heeft u géén kilometrage beperking en kunt u de bus inrichten naar eigen wens. Daarnaast behoort boetevrij inlossen ook tot de mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld een maand goed gedraaid en wilt u meer inlossen? Dan is dit mogelijk.

VRAAG OFFERTE AAN
VSL Operational Lease

Een betrouwbare bus waar u geen omkijken naar heeft

Operational lease biedt diverse financiële voordelen. U kiest zelf het voertuig die bij u past, zonder deze onderdeel van uw vreemd vermogen te maken. Hierdoor heeft uw voertuig – in tegenstelling tot financial lease – geen invloed op de balans van uw onderneming. Wanneer u kiest voor een operational lease voertuig betaalt u een vooraf afgesproken maandelijks bedrag. Mag u als ondernemer BTW verrekenen? Dan zijn uw leasekosten tevens financieel aftrekbaar. De kosten die u normaal gesproken maakt voor onderhoud, schade of pech op de weg worden volledig opgenomen in de leaseovereenkomst. Zo behoudt u te allen tijde zicht op uw vervoerskosten.

Praktisch ontzorgen betekent dat alle zaken rondom uw mobiliteit uit handen worden genomen. Het enige wat u hoeft te doen is rijden en tanken.

VRAAG OFFERTE AAN