VSL Automotive

Distribiteur van hoogwaardige minibusjes.

VSL Automotive is de officiële distribiteur van hoogwaardige minibusjes en touringcars gebouwd door CMS Auto, EVM en Unvi. De Mercedes Benz, Volkswagen en Iveco voertuigen worden op professionele wijze omgebouwd tot luxe mini busjes en touringcars voor personenvervoer.

De state-of-the-art productiefaciliteiten van onze partners in Engeland, Spanje en Polen stellen ons in staat om de controle te behouden op de belangrijke productieprocessen en deze te onderwerpen aan strenge kwaliteitscontroles. Hierbij wordt de kosteneffectiviteit en het vermogen om flexibel te zijn met de eisen van de klant hoog gehouden.

Onze partners investeren voortdurend in de nieuwste technologie en technieken en behouden een uitstekend personeelsbestand, zodat kwaliteit en korte doorlooptijden gewaarborgd kunnen blijven.

Onze partners

Een sterk team.

We werken samen met drie sterke partners. CMS Auto, EVM en Unvi zijn vooruitstrevende bussenbouwers die zich inmiddels hebben bewezen.

Goede basis

Merken die zich inmiddels bewezen hebben zorgen voor de goede basis van onze producten.

We maken gebruik van chassis van Volkswagen, Mercedes Benz en Iveco. Door jarenlange samenwerking tussen de chassis-fabrikanten en de engineers van CMS, EVM en Unvi zijn de producten steeds beter ontwikkeld en zijn de mogelijkheden oneindig, waarbij de veiligheid van het product altijd voorop staat.

Top product!
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding!
We zijn er zeer happy mee.

Marc Serné
Marc Serné
Eigenaar Verhoef Service Company

De touringcar is voorzien van goede kwaliteit stoelen, een keurig afgewerkt interieur en een zeer goed audiosysteem. Wij wachten op dit moment op de levering van onze derde Mercedes Sprinter van VSL Automotive.

Hennie Visscher
Hennie Visscher
COO Havi Travel en Visscher Touringcars

GEINTERESSEERD?

BEKIJK ONZE PRODUCTEN