VSL Automotive

Distribiteur van hoogwaardige minibusjes.

VSL Automotive is in 2011 opgericht door 4 touringcarondernemers. Aanleiding was de kennismaking met CMS Auto (fabrikant van minibussen uit Polen) via een algemene vergadering van GPN in IJsland. Een van de eigenaren is mede-oprichter van Global Passengers Network (www.GPN.travel). Na deze introductie is VSL Automotive distributeur geworden van CMS Auto in de BeNeLux. Tegenwoordig is VSL distributeur van CMS, EVN en Unvi VSL Automotive is distributeur van hoogwaardige minibussen en midibussen. VSL Automotive is actief in Nederland & België VSL Automotive is gevestigd in Diemen-Amsterdam en biedt naast sales ook after sales en onderhoudsdienst (eigen vestiging in Amsterdam).

VSL Automotive is de officiële distributeur CMS Auto (Polen) en EVM (Ierland) en we werken bij speciale gelegenheden samen met Unvi (Spanje).
Deze bedrijven bouwen voertuigen van Mercedes Benz, Volkswagen en Iveco op professionele wijze om tot luxe minibusjes en touringcars voor personenvervoer.
De state-of-the-art productiefaciliteiten van onze partners in Engeland, Spanje en Polen stellen ons in staat controle te houden over de belangrijke productieprocessen en deze aan strikte kwaliteitscontroles te onderwerpen. De kosteneffectiviteit en het vermogen om flexibel te zijn met de eisen van de klant worden hoog gehouden.
Onze partners investeren continu in de nieuwste technologie en technieken en onderhouden een uitstekend personeelsbestand, zodat kwaliteit en korte doorlooptijden kunnen worden gegarandeerd.

Onze partners

Een sterk team.

CMS Auto is gespecialiseerd in de productie van minibussen, speciale voertuigen. Opgericht in 2001 en gevestigd in Sulojowek nabij Warschau. Het bedrijf heeft een gerespecteerde naam in de branche en levert zeer degelijke en kwalitatief hoogwaardige producten / aanpassingen op Mercedes Benz Sprinter.

EVM is een toonaangevend internationaal minibusconversiesbedrijf dat in 2009 is opgericht en een van de meest gerespecteerde en vertrouwde namen is geworden in de voertuigproductie- en conversie-industrie. EVM specialiseert zich in de ombouw van Mercedes Benz Sprinter bestelwagens tot minibussen en minibussen en investeert voortdurend in haar producten, bouwprocessen, haar mensen, productiesystemen en fabricagetechnieken. EVM Limited is een van de weinige voertuigomvormers in Europa die de Europese accreditatie voor typegoedkeuring voor hele voertuigen hebben behaald.

UNVI is een internationaal bedrijf en producent van bussen. Ze bieden een breed scala aan producten. Opgericht in Galicië in 1995, met twee decennia ervaring in de sector wordt versterkt door de kennis die elke dag wordt bijgedragen door elk van de 325 gekwalificeerde medewerkers van het UNVI-personeelsbestand, ongetwijfeld een van onze grootste troeven. Het hoofdkantoor is gevestigd in Ourense, waar elk project wordt bedacht en uitgevoerd. UNVI is echter een wereldwijd bedrijf en als onderdeel van ons internationale uitbreidingsplan hebben we ook productiefaciliteiten in Porto en verkoopkantoren in de VS, het VK en Frankrijk. Distributieovereenkomst sinds 2018

Autonoom transport
Autonoom vervoer is relatief nieuw in Nederland, maar we verwachten dat dit de komende jaren zal groeien. VSL investeert in deze ontwikkeling en kennis zodat wanneer deze vorm van transport toeneemt, VSL de juiste kennis en ervaring heeft om goed op de vraag in te spelen.

Partnerschap Easy Mile
VSL werkte samen met Easy Mile voor lokale ondersteuning, als sales & operations partner en voertuigleverancier.

COBUS Industries maakt deel uit van Salvador Caetano Group en Daimler AG – Het zijn wereldspelers op het gebied van luchthavenmobiliteit. Modern productontwerp, geavanceerde technologieën en een fundamenteel begrip van de eisen van passagiers en luchthavenexploitanten onderscheiden COBUS en maken ons wereldmarktleider.

VSL Automotive en Cobus werken samen op het gebied van Airport en Defence Tenders, waarbij Cobus Indrustries verantwoordelijk is voor productontwikkeling en kennis en VSL Autotmotive verantwoordelijk is voor lokale communicatie, verkoop, support, onderhoud en after sales. Uiteraard in nauwe samenwerking met Cobus Indrusties.

AI-cameratechnologie
AI-cameratechnologie voor driverbewaking van de volgende generatie. Ons Platform as a Service (PaaS) en onze eigen kunstmatige intelligentie kunnen levens in realtime redden en stellen u in staat om de veiligste chauffeurs ter wereld te creëren en de prestaties van het wagenpark te optimaliseren met een geavanceerd chauffeursbewakingssysteem.

Partnerschap iDrive
VSL is officieel reseller van alle iDrive-producten en -diensten. Onze monteurs in Amsterdam zijn gekwalificeerd om de systemen in te bouwen en alle aftersales te doen.

Goede basis

VSL Automotive richt zich op de verkoop van mini- en midibussen. Deze markt is relatief klein in Nederland en België. Er zijn ongeveer 4/5 aanbieders op de markt. De reden waarom VSL Automotive zich op deze markt richt, is de aanwezigheid van veel leveranciers naast de big 5 (Van Hool, VDL, Evobus, MAN, Scania) op de markt voor grote touringcars.

VSL Automotive Services
Nieuwe en gebruikte verkoop
VSL Financiële lease
VSL Operationele lease
VSL Aftersales

Top product!
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding!
We zijn er zeer happy mee.

Marc Serné
Marc Serné
Eigenaar Verhoef Service Company

De touringcar is voorzien van goede kwaliteit stoelen, een keurig afgewerkt interieur en een zeer goed audiosysteem. Wij wachten op dit moment op de levering van onze derde Mercedes Sprinter van VSL Automotive.

Hennie Visscher
Hennie Visscher
COO Havi Travel en Visscher Touringcars

GEINTERESSEERD?

BEKIJK ONZE PRODUCTEN